Terrassmarkiser

 

Terrassmarkis FA52, FA56, FA58, FA40 och FA46

Detta är en markismodell som monteras närmare vägg än våra andra modeller. Den blir därför mindre i storlek och ser nättare ut. Armar och Dyneema® band enligt tidigare beprövade koncept säkerställer lång hållbarhet och fantastisk dukspänning. FA52 är en öppen markis som är ett bra alternativ i de installationer där det extra skydd som semi-kassetten ger inte är nödvändig. FA56 har dukbalk som ger mer rymd under duken och FA58 är en halvkassett som skyddar väven mot väder och vind och ger ett mer designat intryck.

Manövrering
FA52 och 56 manövreras med vev eller motor. FA58 med motor. Motorn kan kompletteras med automatiska styrningar, t ex fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Armar
Med Dyneema®-band över vikarmarnas knäleder och armfäste får markiserna en god, hållbar dukspänning

Montering
Markisen monteras enkelt direkt på väggen eller i takfoten.

Duk
Välj från en bred vävkollektion, från enfärgade till randiga.

Markisstativ
Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger: Vitt, Grått och Svart med struktur. Med lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill. Detta gör det möjligt att matcha markisen med husets färg.
Tillval: Nedrullningsbar kappa (Ej FA58)

En nedrullningsbar kappa i markisens front löser enkelt problem med lågt stående sol. Finns med markisduk eller genomsiktlig screenväv. Manövreras med vev.
Tillval: Teleskopstag (Ej FA58)

Justerbara teleskopstag som fälls ned vid behov och säkrar markisens front mot underlaget. Fotplatta medföljer. Stabiliserar markisen vid vindbyar (upp till 10 m/s). Steglös höjd 0,8-2,5 m.

 

Tillbaka till översiktssidan om markiser.