Plissé

Har du mycket insyn, men vill ha utsikten kvar?

Plisségardiner skyddar mot ljuset mer än vad en persienn klarar av, den är dekorativ och passar utmärkt som insynsskydd. Har du mycket insyn kan du välja vår linstyrda modell som gör att du kan dra den nerifrån och upp. Perfekt när du har stora fönster och vill skärma av rummet men ändå se ut i ögonhöjd.

En gardin med enkel plisséväv ger ett mjukt textilt intryck i fönstret. Den är nätt och fin och passar överallt, du kan dra den nerifrån och upp eller tvärtom. Plisségardinen finns i en mängd tilltalande tyger, från mer genomlysande till helt mörkläggande. Låt gardinen harmoniera med färgerna i dina rum, det ger inredningen en extra färgklick.

Våra plisségardiner finns som enkelcell eller dubbelcell. Enkelcellen har synliga snören vilket ger ett litet ljusinsläpp. Dubbelcellen döljer banden vilket också innebär att du får en helt tät väv. Passar bra i sovrummet där man vill ha så mörkt som möjligt.

Tyget sköter du lätt genom att rengöra med ett milt rengöringsmedel och en lätt fuktad trasa. Det går även att dammsuga plissén försiktigt.

Plisségardinen är enkel att montera, vi har upphängningsbeslag för de flesta typer av fönster.

Här kan du läsa mer om plisségardiner.