Persienner

Måttanpassade persienner för just dina behov!

Persienner är ett enkelt och bra solskydd som också kan ses som en vacker inredningsdetalj. Hos oss hittar du traditionella persienner som hänger mellan glasen men också för 3-glasfönster som hänger fritt på insidan av fönstret. 25-, 35- och 50-mm breda persiennblad (med breda stegband).

Persienner Bjärred

Persienner kan ha olika kvalitet och beroende på material kan priset skilja en del. Hos oss kan du hitta alla typer av persienner, från kraftfulla till enklare och nättare varianter. Vi har även egen tillverkning så vi kan hålla bra priser på persienner av hög kvalitet.
Du kan välja färg helt efter din inredning, från ljusa lätta pastellfärger till kraftigare, klara färger. Vill du exempelvis ha viss utsyn utan att behöva öppna persiennen kan du välja perforerade blad.

Oavsett vad du letar efter så har vi den persienn du vill ha, med exakt rätt mått för dina fönster.  Vill du ha monteringshjälp har vi erfarna och duktiga montörer som kan hjälpa till.

Har du äldre persienner – gör slag i saken och byt ut dem nu. Vi kommer gärna hem till dig och mäter så att du får rätt mått och anpassning. Och vill du bara ha ett pris så kommer vi och ger dig en offert, helt kostnadsfritt.

Läs mer om olika typer av persienner här.