Korgmarkiser

Korgmarkis CN20

En kraftig och flexibel korgmarkis för exempelvis restauranger, butiker, hotell och kontor. Det går att trycka text eller logotyp på markisen och på så vis förvandla den till en ideal reklamplats. Ett tips är att belysa markisen underifrån så att budskapet framträder även efter mörkrets inbrott.

Korgmarkiser går att få i flera olika modeller. Här kan du se några. På bilden ovan syns en böjd korgmarkis som ger fin karaktär åt husfasaden. Bilden under visar den klassiska korgmarkisen.

Manövrering
CN 20 går att få som uppdragbar eller fast markis. Väljer du den som uppdragbar ingår manövrering med utvändig lina. Som tillval finns utvändig eller invändig manövrering med motor samt invändig manövrering med lina. Markis med motor går att komplettera med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll och sol- och vindautomatik.

Montering
Markisen monteras direkt på vägg eller fönsterfoder.

Markisduk
Välj från en bred kollektion med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan går att få i både raka och vågiga former.

Hörn och bågar
Huvudkomponenterna för markisens design är de kraftiga hörnen och bågarna. Välj antingen hörnet med radie 35 mm, 75 mm eller 170 mm, det ställbara hörnet 90–180° eller en kombination av hörn. Antalet bågar baseras vanligtvis på korgens utfall.

Tillbaka till översiktssidan om markiser.