Fönstermarkiser

Fönstermarkis DA42 och DA45

En kraftig markis med fallarmar som är konstruerad för att passa de flesta byggnader, till exempel villor, butiker, kontor, skolor och sjukhus. DA42 och DA45 är perfekta att motorisera och därav mycket lämpliga för stora anläggningar. DA45 har större maxbredd och armutfall. Aluminiumkassett skyddar duken mot regn och smuts.

Manövrering
Utvändig eller invänding manövrering med band är standard. Som tillval finns utvändig eller invändig manövrering med antingen vev eller motor. Det går också att komplettera motorn med automatiska styrningar, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Montering
Markiserna monteras enkelt direkt på fönsterfoder, vägg eller i nisch. Nischkonsoler som tillval tillåter 45–185 mm justering i djupled.

Fallarmar
Armprofiler är tillverkade av strängpressat aluminium och armkomponenter av pressgjuten zink. Fallarmarna har justerbar spänning för optimal dukspänning.
Vindsäkrade fallarmar rekommenderas om markisen kommer att utsättas för hård vind.

Markisduk
Välj från en bred kollektion med allt från enfärgade och randiga vävar.

Markisstativ
Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger: vitt, grått och svart med struktur. Med lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill. Detta för att matcha markisen med husets färg.

Tillbaka till översiktssidan om markiser.